Fotografering
Vi jobber med alle typer fotografering. Med vår allsidige kompetanse kan vi hjelpe våre kunder med stort sett alle typer oppdrag, enten det gjelder private kunder eller næringslivskunder.

Portrettfotografering
Portretter utgjør den største delen av vår virksomhet. Barn, familier, konfirmanter, brudepar. Listen er lang. Vi har mange års erfaring med alle typer portretter, og greier som regel å få frem de riktige øyeblikkene. Portrettfotografering er en krevende del av faget vårt, men samtidig den mest takknemlige delen. Ett bilde fra oss gir glede til mange i mange år fremover. Det betyr mye for oss.

Skole-/barnehagefotografering
Skoler og barnehager har behov for tilpassede løsninger når det gjelder fotografering. Vi tilpasser og setter sammen løsninger for den enkelte skole/barnehage, og tilbyr fotografering i nærområdet (Nordre Vestfold). Vår lokale tilknytning gir oss mulighetene til å være både personlige og fleksible. Ta gjerne kontakt med oss for tilbud til din skole/barnehage.

Reklame-/industrifotografering
Bedrifter har et stort behov for bilder, ofte større enn bedriften selv er klar over. Portretter (ledelse/ansatte), pressebilder, produktbilder, interiør-/eksteriørbilder, dokumentasjon, bilder til årsrapporter, utsmykning (se under) og så videre. Vår felles, samlede kompetanse gjør oss i stand til å levere alle typer fotografi til alle deler av næringslivet. Hva kan vi gjøre for DIN bedrift?

Kunstfotografi
Vi utfører også utsmykning og dekorasjon med bilder. Alle størrelser kan tilpasses, fra små «smykker» til store bilder i store miljøer. Bilder tilføres vår bildebank hele tiden, og vi tror vi kan innfri de fleste ønsker. Hvis du tar en kikk på [www.frankoknes.no] ser du et utvalg av de bildene vi kan tilby både til privatekunder og til næringslivet.